Koncept

Oplevelse​

Vi vil skabe nogle markeder, hvor det skal være en oplevelse for både udstiller og besøgende at komme på vores markeder.

Udstillerne/Kræmmerne.

På vores markeder er en blanding af private som sælger ud af deres indbo, samt rutinerede lopper og kræmmere og antik butikker .

Varer udvalg.

Der sælges både nyt og brugt på alle vores markeder, lige fra unikke loppefund-godt genbrug – antikviteter, samt en masse kræmmervarer.

Stemningen.

Man vil opleve den rigtige markedsstemning når man besøger vores markeder, hvor man går rundt blandt et par hundrede kræmmere/udstillere fra hele landet , som man kan handle direkte med om den gode handel , og man er altid velkommen til at handle/prutte om prisen.

Hallerne.

De steder hvor vi afholder vores markeder, vil vi altid bestræbe os efter, at der er mange P pladser ved hallen eller i nærheden, samt at offentlig transport vil være tilgængelig i nærheden, fordi det skal være nemt at besøge vores  markeder rundt om i hele Danmark.

Cafe

Der vil altid være en hyggelig markedscafe eller et cafeteria åben på alle vores markeder.

Generelt info

Der vil altid blive opkrævet en entre på vores markeder, den kan varerier fra hvilken sted/ By og antal kræmmere som har en stand, Entreprisen vil variere fra 25-40 kr.- og børn under 12 år er gratis ifølge en voksen.( man kan se den korrekte entre pris ,inden under det marked man ønsker at besøge.)

Åbningstider

De vil som hovedregel være 10-16 lørdag og 10-15 søndag, der kan dog være åben 10-16 om søndagen også nogle steder.

Man kan se de korrekte åbningstider, under det marked man ønsker at besøge.

Vi håber at se jer på vores markeder enten som udstiller eller besøgende.​

JH Arrangementer ApS har 20  års erfaring med at afholde markeder i hele Danmark, og vores vision på alle vores markeder er, at skabe en oplevelse for alle vores besøgende og udstillere i hele Danmark, så vi håber at se jer enten som besøgende eller udstillere.

JH Arrangementer ApS  -  Mosekilen 4 - 2630 Taastrup  - ​Tlf.: 27 28 17 08  - jh@jharrangementer.dk  -  CVR: 30540441